×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

OPEN KEUKEN
koken/eten

Het Bos zet haar keukendeuren open voor koksmutsen en andere culinaire liefhebbers. Iedereen met of zonder kookambities is welkom om in onze keuken voor de bezoekers te koken. Uiteraard is iedereen met of zonder honger welkom om de spijzen naar binnen te werken.
interesse om te koken? ▻ info@hetbos.be

Bezoekers genieten zo wekelijks op donderdag- en vrijdagavond van een vegetarische schotel die telkens door andere handen wordt bereid!
De vaste Boskeuken op donderdag bestaat meestal uit een 3 gangen menu, maar u kan telkens minstens voor 6€ 'iets' eten.
Op vrijdag eet u telkens voor 6€ een gezonde vegetarische maaltijd.
Elke laatste donderdag van de maand maakt de open keuken plaats voor een WERELDKEUKEN ism Opvangcentrum Linkeroever.

In het wisselend boskeukenteam:
Otark, Bei Badenhorst, Q, Meyhane/Rodebiet, Vossenstreken, Wild, Lori en Lieze, Igor, Skybox, De Beek, Jaipur, Hap, Pilu, Cousine, ..

Op ons vorte verjaardagsfeest, gedurende de maand mei, kan u in Het Bos terecht voor eten op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag.

Elke donderdag om 19u:
Pizza uit de houtoven. Veelal door Otark.

Elke vrijdag en zaterdag om 19u:
Boskeuken door wisselende voedselaars.

Elke zondag van 9u tot 15u:
Otark Breakfast Club (Uitgezonderd 12 mei en 2 juni) 

Het keukenteam in Mei:

OTARK - elke donderdag pizza en de breakfastclub op zondag

Antwerpse voedsellegende. Een los-vaste groep rond spil Charlotte Koopman vanalles met bekende ingrediënten in onbekende bereidingen en andersom. In de maand mei bakt Otark elke donderdag pizza en verzorgt het elke zondag een ontbijt.

GOEGEKRUID - op 3 mei

Antwerps kookcollectief dat de borden weelderig vult voor weinig geld en er een sport van maakt om zich telkens door een andere plaats op de wereldbol te laten beïnvloeden. Op 3 mei kookt Goegekruid Nepalees.

VLAMENCO - op 4 mei

Het project van de vriendelijke Spanjool Néstor Garcia Pinilla zoekt de perfecte combinatie van cultuur, plezier, muziek en eten. Vlamenco combineert Spaanse traditie met klassieke Antwerpse scholing.

WILD - op 10 en 24 mei

Zwitsers / Italiaanse chefs serveren plantaardig voedsel met een straffe, zuiderse smaak.

Q - op 17 en 18 mei

Q is op een Qlinaire Queeste om heel de wereld op uw bord te smeren. Hij deed het reeds op zijn Colombiaans, Koreaans, Peruaans/Japans, Chinees (Sichuan), Mexicaans, Peruaans, Creools en dan nog vaak de vegan variant van voornoemde keukens. Benieuwd waar we vandaag aanbelanden.

RODEBIET - op 25 mei

Een vegetarisch en veganvriendelijk foodcollectief gevestigd in Antwerpen, voornamelijk geïnspireerd door de mediterrane en Midden-Oosterse keuken.

Project Agenda
2019
2018
2017
2016
2015