×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Nieuws
BOSDANS zaterdag 29 april 2017 (Dag van de Dans)

Bosdans zet jonge dansers centraal in Het Bos en omringt hen met het gestoorde Europees-Aziatische gezelschap van Nihon Bashi. 

Bosdans is een drieluik: 
'IF YOU PLEASE & OTHER GESTURES' is een onderzoek naar intimiteit van KASK-studenten Simon Van Schuylenbergh en Siska Baeck. Hierin speelt het duo met de rol als speler, toeschouwer en de ruimte daartussen. Dat doen ze door de gehele avond drie momenten van rust, suggestie en zachte intuïtie aan te bieden. 

'AS LONG AS A AM…I’M NOT…' is een dansvoorstelling van Paola Madrid en Citlalli Avalos. In dit nieuwe project onderzoeken twee dansers, elk vanuit eigen ervaring en benadering, de intimiteit van een afscheid via een gestructureerde improvisatie.
(Met dank aan Marc Vanrunxt)

'LE LIVING ROOM DESORIENTAL' van het collectief NIHON BASHI met Mathieu Ha is een onnavolgbaar en chaotisch samenspel van concerten, theater, opera-cinema, artisanale filosofie en sushi désoriental. Doorheen de avond maakt het publiek kennis met het ‘nederfonisch’, getrouwde huishoudrobots, een rebels dansende geisha, een sjamanistische hulde aan bomen en veel meer.
met: Kodomokyojin (jap)Fantazio (fr), Francesco Pastacaldi (fr), Stylish Nonsense (th)Alek & Les Japonaises (be/jap)van Twolips (be/nl)Matthieu Ha (be)Ladoudoun (us)

https://lelivingroomdesoriental.tumblr.com

→ http://hetbos.be/agenda/2017/4/29/#1318

Geplaatst op 29.03.17