×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Nieuws
Het Bos, een artistiek huis middenin de stad Antwerpen. 

Na 16 jaar isolement in een pand net buiten de stad, tussen de brandnetels en weg van alles, sticht Scheld'apen een nieuw huis in het centrum van Antwerpen. Een huis voor artiesten, bricoleurs, makers, denkers en de anderen.

Het Bos doet niet alleen kunst maar ook aan koffie, soep, biopils, tooghang, gewauwel en feest. Het Bos houdt van verschil, schevigheid en dingen die afwijken. Het Bos denkt en handelt duurzaam, dat is haar natuurlijke staat. Het Bos op zich is relatief eeuwig, de dingen in Het Bos zijn relatief tijdelijk. Het Bos is een permanent experiment.

In het Bos schuilen: een overdagcafé met koffie, pils en kleine kaart; een concertzaal, expositieruimte, ruimtes voor theater, film en andere show, creatie- en residentieruimte, recreatieruimte, een keuken en een beweeglijk restaurant, een ontoegankelijke tuin, hoeken en kanten.

De Bosbar is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur en zaterdag van 12 tot 18 uur

Het Bos doet niet aan zaalverhuur maar kiest voor samenwerkingen met een verhaal.

Het Bos is een Jeugdcultuurcentrum ondersteund door de Stad Antwerpen en een multidisciplinaire Kunstenwerkplaats ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap.

Het Bos opende op 2 mei 2014 met een dertigdagendurend festival !

Het Bos
Ankerrui 5 – 7
2000 Antwerpen
www.hetbos.be
info@hetbos.be


Geplaatst op 02.05.14