×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
4
mei
12:00
Zeefdrukrad Van Fortuin (workshop/kansspel zonder risico)

Henry Ford heruitgevonden! Aan de kant Walter Capiau, Aurore, Bart Kaëll en Bé!
Boslabs organiseert eigen fluxus games middels dadazeefdruk met een fortuinlijk rad.
Een volledig weekend drukt Boslabs aan de lopende band met de zeef. Een door papa Spiessens aka Vader van De Zon vakkundig in elkaar gekunsteld ZeefdrukRad van Fortuin draait een mallemolen van kleuren, inkt en prints bij elkaar.
Iedereen welkom! Meer dan altijd prijs!
Moet er nog zeef zijn?
Kom af en win uw unieke print bij dit minstens zo unieke evenement.

→ Project: BOSLABS
19:00
Boskeuken: Vlamenco
→ Project: OPEN KEUKEN
21:00
22 Jaar Ultra Eczema: BANA HAFFAR, LEDA, SAMARA LUBELSKI & BILL NACE + Dj's MIAUX & DANIEL DE BOTANICUS

22 Jaar ULTRA ECZEMA !

Dennis Tyfus, vooral bekend in zijn hoedanigheid als kunstenaar, brulboei, radiomaker, muzikant, autodidactisch tatoeëerder, neptelefonist of galerist viert het tweeëntwintigjarige bestaan van zijn label Ultra Eczema.

Het label, dat fungeert als multimediale uitlaatklep van voornoemde heer Tyfus, wordt gretig in de bloemen gezet met live muziek, feest en veel artistiek verantwoorde ongein door:

BANA HAFFAR (us)
Klassiek geschoolde multi-instrumentaliste en synthfreak uit de westige kusten van Amerika. Haffar bekwaamt zich sinds enkele jaren in live analoge performances en doet dat tot eenieders tevredenheid.
Sterker nog, reisbureaus kunnen de vraag naar excursies richting haar gruwelijk schone sonische landschappen niet meer bolwerken. Chance dat wij een bus inleggen.

SAMARA LUBELSKI & BILL NACE (us)
Gitarist Bill Nace en violiste Samara Lubelski behoren tot het meubilair van de Amerikaanse sub-ondergrond. Beide improvisatoren opereren binnen een duizendtal projecten als Hall of Fame, Body/Head, Thurston Moore, Metabolismus, Vampire Belt, Tower Recordings en doen het met Jan en alleman binnen los-vaste samenwerkingsverbanden.
Vandaag doen ze het vooral  met elkander.

LEDA (se)
De jongste en vrouwelijkste helft van het Zweedse duo Neutral komt geheel solo en alleen afgezakt met een valies vol psychedelische gitaar en synthwaas gedrenkt in kosmische muziek.

+ Dj's MIAUX & DANIEL DE BOTANICUS

VVK Tickets €10, Kassa: €12
Tickets via 
22jaarultraeczema.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)