×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
16
mei
18:00
Closet Of Records + REMÖRK 'That's All Right' (installatie-performance)

Winkelkast met langspeelplaten, cassettes en papier, tweewekelijks van 18u-22u in de Bosbar.

That's All Right
"ergens in een schemerzone tussen reproductie, waarnemingstekenen en plagiaat: een manuele digitale kopie maken van Elvis’ eerste single, de geboorte van de rock n’ roll as we know it, blijkt een tergend lanzaam proces. kris delacourt aka remörk tekent de waveform naar best vermogen sample per sample over. we zitten al 7.5 seconden ver in het nummer, nog 1’48” te gaan."

Remörk tekent deze avond live verder aan dit monnikenwerk in onze Bosbar. Op het einde van de avond spelen we het voorlopige resultaat van zijn tekensessie af op ons geluidssysteem.

http://remork.blogspot.com/​

Gratis

19:00
Boskeuken: OTARKPizza

Op donderdagen in mei eet u pizza van Otark. Geurig, kleurig en recht uit de houtoven!

→ Project: OPEN KEUKEN
19:00
Extra Academy: CHARLOTTE KOOPMAN

Extra Academy organiseert een open programma van lezingen, performances, workshops en screenings rond artistieke praktijk, reflectie en onderzoek.

Charlotte Koopman

In de Mariamaand staat Extra Academy in teken van Het Bos, alwaar Charlotte Koopman op donderdag 16 mei de honneurs zal waarnemen. De drijvende kracht achter het kook collectief Otark neemt u mee in haar praktijk, die al sinds 2014 (deels) aan de Ankerrui huisvest. Charlotte zal ongetwijfeld haar licht laten schijnen over hoe ze de samensmelting van film en voedsel ziet tijdens de terugkerende Otarkino diners, ze zal  u ongetwijfeld meenemen doorheen de Seefhoek naar de beste plaatsen om allerhande ingrediënten te scoren, meer vertellen over hoe zij samenwerkingen ziet en met wie ze dat dan zoal doet of uitleggen waarom knoflook en jazz zo’n speciale combinatie is. Kortom, alle reden om 16 mei om 19u in Het Bos te zijn en dit hoogst interessante figuur een niet spreekwoordelijk podium te geven.

→ Project: EXTRA ACADEMY