×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
10
mei
19:00
Boskeuken: Wild Project - Farinata

Zwitsers / Italiaanse chefs serveren plantaardig voedsel met een straffe, zuiderse smaak.
Vandaag maken ze Farinata, een soort van Italiaanse kikkererwtenpannenkoeken, voor de gelegenheid geaccompagneerd door ander lentespul...

Reservatie via ravano.chiara@gmail.com

 
→ Project: OPEN KEUKEN
20:30
FAIRE-PART (film)

In deze documentaire à huit mains, werken twee Congolese en twee Belgische cineasten samen aan een film over Kinshasa en haar verzet tegen de erfenissen van het kolonialisme. Door het filmen van artistieke performances in openbare ruimtes, schetsen ze een provocatief beeld van Kinshasa en haar relaties met de rest van de wereld. De film gaat dus over Kinshasa's performance-scène, maar ook over hun eigen uitwisseling als makers die opgroeiden aan verschillende kanten van koloniale geschiedenis.

https://www.collectif-fairepart.com

€5
TICKETS VIA DEZE LINK

21:00
MDC III + ATSUKO HATANO

MDC III
Nordmann saxofonist Mattias de Craene durft al eens zijn eigen weg op gaan. En dat doet hij redelijk ambitieus door onder de noemer MDC aan niet minder dan vier aparte projecten te werken. Met MDC III doet hij verrassend genoeg met drie. De rietblazer omringt zich met trommelaars Simon Segers en Lennert Jacobs. Het trio waagt zich aan een herinterpretatie van de sound van Interstellar Space, de dubbelplaat van saxlegende John Coltrane en drummer Rashied Ali.

ATSUKO HATANO (jp)
Atsuko Hatano is een Japanse violiste die haar strijkgeluid verrijkt door met massale elektronica texturen en lagen over haar snaren te leggen.

VVK Tickets €7, Kassa: €10
Tickets via 
mdciii-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)