×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
4
apr
18:00
Closet Of Records: dj Baptiste Martin (fr, Les Halles)

Winkelkast met langspeelplaten, cassettes en papier, tweewekelijks van 18u-22u in de Bosbar.

Baptiste Martin, die onder de naam LES HALLES mooie releases uitbrengt op o.a Not Not Fun Records, komt een selectie van zijn favoriete platen bijeendraaien.
http://lyl.live/show/porch-projector/

19:00
Boskeuken: OTARK

Culinair avontuur met kans op authentieke pasta en huisgevroren ijsjes.
Reserveren is aan te raden via otarkproductions@gmail.com

→ Project: OPEN KEUKEN
19:00
Extra Academy: JONATHAN LAHEY DRONSFIELD

Extra Academy organiseert een open programma van lezingen, performances, workshops en screenings rond artistieke praktijk, reflectie en onderzoek. Kunstenaars Nico Dockx en Steve Van den Bosch cureren het geheel en putten hiervoor uit hun persoonlijke, professionele netwerken en dit in functie van problematieken die door de studenten worden aangebracht of die voortkomen uit hun ervaringen als kunstenaars/docenten met de praktijk van de studenten. Het platform dat ze bieden is er een waarbij deelnemers kennismaken met praktijken en visies die niet of nauwelijks in de media of het kunstonderwijs aan bod komen. Zo ambiëren ze een veel ruimer beeld te scheppen van de gelaagdheid en rijke complexiteit van wat een hedendaagse artistieke praktijk kan betekenen in dialoog met o.a. kunsthistorische, socio-politieke, filosofische en economische implicaties.

Jonathan Lahey Dronsfield

De aan de Britse University of Reading verbonden kunstenaar-filosoof Jonathan Lahey Dronsfield is gespecialiseerd in kunsttheorie en kunstfilosofie. Hij is auteur van onder andere Cryptochromism (2007) en Materiality of Theory (2011). Daarnaast heeft hij met zijn project Spinoza Lector over een periode van 24 uur hardop voorgelezen over Spinoza’s ethiek.

De lezingen starten om 19u scherp en alsof dat nog niet volstaat kan u nà deze Extra Academy, samen met de gasten en de deelnemers, de benen onder de eettafel steken voor een diner van Otark. Reserveren hiervoor is aan te raden via otarkproductions@gmail.com

→ Project: EXTRA ACADEMY
20:00
SCHNELLERTOLLERMEIER + LOTTO

SCHNELLERTOLLERMEIER  (ch)
Een drietal Zwitserse achternamen speelt muziek zonder compromissen. Moderne composities, minimalisme, psychedelica én brutte rockmuziek. Ze tasten de grenzen van voornoemde genres gewillig af met een instrumentale kracht die het hart simpelweg in het hoofde doet kloppen.
http://schnellertollermeier.ch/

LOTTO (pl)
Instrumentale drievuldigheid uit Polen die een hypnotische sfeer scheppen middels een intuitieve avondwandeling langs desolate velden waar de  jazz-, country-, noise- en minimale elektronicagewassen weelderig groeien.

VVK Ticket: €11 / Kassa: €14
Tickets via schneller-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)