×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Dinsdag
30
apr
20:00
WWWATER + SALOLI

WWWATER
De Gentse zangeres en producer Charlotte Adigéry, bijgestaan door Bolis Pupul op keyboard en Steve Slingeneyer op drums, serveren een volstrekt unieke sound die reikt van uptempo no wave tot gedeconstrueerde R&B. We citeren: 'Ik hou wel van de punk-attitude: je hoeft geen virtuoos te zijn, je moet gewoon álles geven'. En laat dat de specialiteit zijn van WWWater. Op nederige, spirituele wijze verkent ze haar eigen psyche en het geluid van de toekomst. In dit liquide project vindt Adigéry haar kern middels overstuurde kickdrums, diepe electropop en invloeden uit de Balearen en Caraïben. WWWater meestert woord, klank, seksualiteit, ziel en ego, soms drijvend aan het serene oppervlak van haar lievelings element, maar vooral duikend in het diepe.
> https://soundcloud.com/adigerwww

SALOLI (us/kranky)
Saloli is het eenmansproject van de in Portland woonachtige Mary Sutton. Een multi-instrumentalist die zich met The Deep End, haar debuutalbum op Kranky, heeft gevestigd op de analoge synthesizer als haar medium voor een reeks die complementaire tinten van zacht getinte hypnose bedekken. Specifiek geschreven voor live-weergave, zijn Sutton's songs eerder actief dan ambient, maar hun structuur is meer suggestief dan scripted, vol met stilte, asymmetrie en dagdromen.
https://saloli.bandcamp.com

'Saloli’s synth is a charming beast, ranging over scales, arpeggios, bounding and oscillating between fifths but never getting over entangling in its own patterns' - The Wire

+ Turntable Wizard: dj Aso Asın
https://www.mixcloud.com/aso_asin

VVK Ticket: €12 / Kassa: €15
Tickets via wwwater-saloli-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)