×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Dinsdag
12
maa
20:00
Mama's Open Mic

Elke 2de dinsdag van de maand in de Bosbar!

Sfeer verzekerd. En positieve trillingen. Evenals een microfoon als u het lef en de goesting hebt.
Beginnende letterzetters , aangewaaide passanten, gelouterde woordenaars, een enthousiast publiek én de bazigste bar van Het Bos. Wat wenst u nog weiter?

Mama's Open Mic is één van de grootste, warmste & meest invloedrijke platformen voor woordkunst. Maar boven al deze zaken, is MOM een safe space voor beginnende en meer professionele kunstenaars. Een plek waar je welkom bent, waar je ontdooid en waar je gesterkt door de hoge dosis aan 'realness' terug naar buiten komt."

Ism De Vrije Markt

20:00
ONEIDA + LA JUNGLE + THE SHIFTERS

ONEIDA (us)

De in Brooklyn gestationeerde psych/noise/kraut cultfiguren Kid Millions, Bobby Matador, Hanoi Jane, Shahin Motia en Barry London vormen al reeds 22 jaar Oneida. Sinds hun ontstaan in 1997 maken ze furore in de experimentele muziekgemeenschap van New York. De band staat bekend om zeer lange en van improvisatie aan elkaar hangende optredens. Deze sfeer weten ze zo nu en dan te vangen op een album, waarvan Romance begin dit jaar het veertiende bewijsstuk is.
> facebook.com/Oneida/

LA JUNGLE

Duet van rockfoorapen uit de Begische Bergen die met een gitaar, drumstel, keyboard en een primitieve oerschreeuw over het podium stuiteren. Een mens zou door al die drukte nog vergeten dat ze tegelijkertijd een ongeziene mikmak van krautrock, mathrock en post-punk produceren.

THE SHIFTERS

> theshiftersofmelbourne.bandcamp.com