×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
23
feb
20:30
VISITE: Katrien Vermeir - DER KREISLAUF (film)

In de zomermaanden wordt er op de Belgische stranden al honderd jaar een uniek spel gespeeld. Bij mooi weer staan in een verscheidenheid aan kleine winkels – ophopingen van zand, putten, soms niet meer dan een vlak gestreken ring – kleurrijke bloemen opgesteld. Ze maken deel uit van een bloeiende handel. Deze bloemen houden niet van water of regen, ze zijn van papier. Deze film volgt de jonge spelers van heel dichtbij.

→ Project: VISITE
23:00
ABONDANCE: MARK GRUSANE + ONDA SONORA

Feest gespeend van kapsones.

MARK GRUSANE (SOUNDS FAMILIAR)
‘1st it’s the People, 2nd it’s the Atmosphere, 3rd it’s the Music, and lastly it’s Presentation.’

Je favoriete DJ’s favoriete DJ? Dansvloerconnaisseur? Wie weet. Wat vaststaat is dat de beste man een lange geschiedenis heeft als het aankomt op DJ- en danscultuur,  een ijkpunt voor menig DJ en muziekliefhebber. Zijn stijl is afgeleid van zijn unieke persoonlijkheid, vele jaren in stoffige bakken graven en het weten hoe mensen ermee te bewegen. Hij heeft zijn eigen, kenmerkende manier om platen te presenteren met een focus op kwaliteit en obscuriteit. Immer dansbaar zoals we inmiddels van Abondance gewend zijn.

ONDA SONORA (EXTENDED VERSION)

namen 7 jaar geleden de honneurs waar op de vuurdoop van Abondance en is sindsdien graag gezien gast op de Abondance festiviteiten. Bart & Yoeri bezetten sinds de start van het organiseren van feesten in 2000 hun eigen kleine lot in de muziekscene. Met een speciale interesse voor de eigenzinnige, de vreemde en de ondergewaardeerde. Daar sluiten we ons graag bij aan.

VVK Ticket: €7 / Kassa: €7 < 00u < €10
Tickets via https://markgrusane-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)