×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
8
sept
11:00
Kunstructief: infosessie zelfstandig ondernemer (in KOPland)

Op zaterdag 8 september organiseren we in KOPLAND een infosessie over werken als beginnend zelfstandig ondernemer via de jongerencoöperatie HAVEN. Coördinator van de organisatie Katrin Van den Troost legt ons daarbij uit hoe dit juist allemaal in zijn werk gaat. Aansluitend geven Sander en Philippe van Bandwerk Counseling tijdens een gezellige lunch én artist talk meer informatie over hun werkzaamheden en ervaringen met HAVEN.

HAVEN is een jongerencoöperatie die jonge creatieve ondernemers begeleidt doorheen hun eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Gedurende een tweejarig traject ondersteunt de organisatie bij- en hoofdberoepers, uitkeringsgerechtigde werkzoekenden en student-zelfstandigen bij het startproces. Zo bieden ze de experimenteerruimte aan om een product of dienst effectief te testen aan de markt.

Bandwerk Counseling is een samenwerking tussen de twee muziekfanaten Sander en Philippe, die door de jaren heen ervaring opdeden met enerzijds eigen bands en projecten en anderzijds binnen hun jobs in de creatieve sector. Ze voorzien professionele omkadering voor bands, o.a. op vlak van social media-profilering, het distribueren van muziek en het functioneren als netwerk-schakelpunt.

Infosessie met Katrin Van den Troost (€5)
Artist talk en lunch met Bandwerk Counseling (€5)
Op 08 september 2018 van 11u – 14u
@ KOPLAND // Amerikalei 128 // Antwerpen
In het Nederlands
Inschrijvingen: kunstructief@kopvzw.be

in teken van:
‚Äč

→ Project: Kunstructief
21:00
JONAS MEERSMANS Album Release

Met zijn debuutplaat ‘Monnift I’, deel 1 van een drieluik, raakte Jonas Meersmans met zijn gitaartokkels de troebele dieptes aan van een persoonlijke vertelling zonder woorden.

Jonas stelde deze plaat in maart 2017 voor in Het Bos. We waren zo fan dat een tweede album presentatie ontegensprekelijk ook bij ons moest plaatsvinden. De intimiteit van de theaterzaal leek ons meer dan passend.

www.jonasmeersmans.com