×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
23
maa
12:00
Fleur De Roeck - ALLO BIKINI (expo)

Een combinatie van hout, experiment en gekkigheid. De (soms) onnavolgbare stijl van Fleur de Roeck heeft na een maand resideren in het Bos geleid tot een driedimensionale improvisatie, geïnspireerd door fantasie, het verlangen naar warmere oorden en het utopische idee van een reis. Allo Bikini is het zwoele van een vakantie, maar dan op veilige afstand fietsen van uw huis.

De expo loopt van 22 t/m 25 maart.
vr-za van 12-23u en zo van 10-16u

→ Project: Fleur De Roeck
19:00
Boskeuken: MIEL

MIEL gaat voor lokaal, vers en eerlijk voedsel.
Onze maaltijden zijn helemaal vegan.

Deze tweede editie gaan we voor het volgende menu om de lente te vieren:

Pompoenrisotto, Groene lentesalade, Gegrilde groenten, Huisgemaakte focaccia.

prijs voor een bordje = 6 euro.

Inschrijven via tim@n2o.be of lindedevroey@gmail.com.

→ Project: OPEN KEUKEN
21:00
WILEY - the Godfather of Grime (uitverkocht!)

WILEY (uk)
is een, zoniet dé, levende legende uit de UK grime scene en mogelijk de meest invloedrijke muzikant in het Verenigd Koninkrijk. Als grondlegger van de Eskibeat was hij er mee verantwoordelijk voor dat de grime na de UK underground ook de rest van het land veroverde. Geen gezever, niet te missen!

"Wiley is the key player in U.K. #grime and often referred to as the Godfather of the genre. His particular #style ”Eski” or “Eskibeat” marked the move from UK Garage that once dominated the London #Underground to a new, MC-led style that first dominated pirate radio and later took the UK by storm."

www.wileyofficial.com

+ JAY MNG
"De liefde tussen Jay MNG en de Mic is nog geen vier jaar geleden begonnen, ondertussen actief binnen en buiten de vijfhoek van Brussel met meer dan 25 shows in 2017. Hij is een onmisbare Mc binnen de Brussels Hip Hop scene. Zijn flows zijn hard, hij mixt moeiteloos de talen uit zijn stad en brengt energie op elk podium dat hij betreed."

+ BEN DAILY (dj set)
Ben Daily is a DJ and producer hailing from Antwerp. He’s mostly known as a former Untitled! and Level.01 resident and for his impressive mixing skills. Expect a mix of UKGarage, 2-Step,Grime & more..

Dit concert is uitverkocht!