×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
24
feb
19:00
Boskeuken: OTARK (uitverkocht!)

Tijdens Visite serveert Otark iedere avond zelfgedraaide pasta ! reserveren is zeer aangeraden via: reservaties@otark.be

Deze avond is reeds uitverkocht weliswaar!

→ Project: OPEN KEUKEN
20:30
VISITE: Ria PacquƩe - AS LONG AS I SEE BIRDS FLYING I KNOW I AM ALIVE + Camille Henrot - LE SONGE DE POLIPHILE + Camilo Restrepo - LA BOUCHE (filmprogramma)

Ria Pacquée - As Long As I See Birds Flying I Know I Am Alive (2015, 14’)

Ria Pacquée observeert op scherpzinnige wijze het publieke leven. In ‘As long as I see birds flying I know I am alive’ verzamelt ze opnames gemaakt in Parijs, Kathmandu, Athene, Istanbul, Brugge, New York, Varanasi en Antwerpen. Door beelden van het sacrale te confronteren met beelden van het wereldse, ondermijnt ze het antropologisch en wetenschappelijk potentieel van haar materiaal. Deze desoriënterende strategie wordt vaak gebruikt door Pacquée. Twee terugkerende elementen, wolken of afdrijvende rook en rondzwervende vogels, roepen een dromerige sfeer op waardoor zelfs de meest dagdagelijkse handelingen deel lijken uit te maken van een eeuwenoud ritueel.

Le Songe de Poliphile (2011, 11’) door Camille Henrot & La Bouche (2017, 19’) door Camilo Restrepo:

‘Le Songe de Poliphile’ concentreert zich op de verschillende technieken die worden gebruikt om angst te overwinnen, zoals pelgrimstochten, de productie van angstremmers en de extractie van slangengif. Camille Henrot maakt voor Visite een eenmalige uitzondering om haar werk buiten de tentoonstellingsruimte te vertonen. Pacquée’s tweede keuzefilm ‘La Bouche’ vertelt het verhaal van een man die te weten komt dat zijn dochter op brute wijze is vermoord door haar man. De tijd staat stil terwijl hij schippert tussen de behoefte aan troost en zijn drang naar wraak.

Tickets: https://www.deimagerie.be/tickets-visite/

→ Project: VISITE
21:00
TUBELIGHT (Album Release) + TUNIC + MOSTLY WHITES

TUBELIGHT - LP Release
Dit viertal maakt al enkele jaren de binnenlandse concertzalen onveilig wanneer het niet in Diest rondloopt. Al die tijd perfectioneerden ze hun geluid dat we gemakshalve kunnen omschrijven als psychedelische shoegaze noise. Vandaag stellen ze hun nieuwste LP voor.

TUNIC (ca)
Rauwe, gewelddadige noise punk met hoekige gitaren, deinende baslijnen en botte drumpulsaties in een vette laag feedback.

MOSTLY WHITES
Oostendse garage punk