×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
10
feb
11:00
Kunstructief: 'Fight For Your Copyright: Film'

"Tijdens onze eerste infosessie van het nieuwe jaar kom je alles te weten over auteursrechten en regelgeving in de filmsector. In Het Bos maakt Wim Schreurs – advocaat auteursrechten en docent aan de VUB – je wegwijs binnen deze wirwar aan administratieve beslommeringen.

Aansluitend vertelt regisseur Hans van Nuffel (Adem, Equator) tijdens de lunch over zijn vruchtbare queeste doorheen het filmlandschap . Een must voor iedereen die aan zijn kortfilm, documentaire of blockbuster werkt."

Infosessie met Wim Schreurs (€5)
Artist talk + lunch met Hans van Nuffel (€5)
van 11u – 14u - In het Nederlands

Inschrijvingen: kunstructief@hetbos.be

in teken van:
‚Äč

→ Project: Kunstructief
21:00
KODIAN TRIO (Colin Webster, Andrew Lisle, Dirk Serries)

Saxofonist Colin Webster (uk), drummer Andrew Lisle (uk) en gitarist Dirk Serries vormen samen een nieuw improvisatorisch onderlegd jazztrio dat het levenslicht zag na een waanzinnig concert in café Oto te Londen, al was het toen in kwartetvorm met John Dikeman (us) in de rangen.

Gratis Concert In De Bosbar

23:00
AFRICAN ELECTRONIC NIGHT: Nyege Nyege Tapes Djs + SOUNDS OF SISSO + Rebel Up Sebcat

We vieren de sound van jong en alternatief Afrika. Spannend, opzwepend en uiterst dansbaar.

SOUNDS OF SISSO (tz)
In de Tanzaniaanse megalopolis Dar es Salaam ontwikkelde zich een belachelijk opwindende ondergrondse elektronische muziekscene. Tegenwoordig is het al Singeli wat de klok slaat. Singeli bestaat uit snelle, furieuze loops die elkaar overlappen met invloeden gaande van Tarab muziek uit Zanzibar tot Zuid-Afrikaanse afrohouse. Daarover spuien MC’s vaak  satirische teksten over corrupte politie of het gecompliceerde uitgaansleven van een blut jongmens in Tanzania.

Sisso Records is een studio rond verschillende singeli DJ- en MC-pioniers van Dar es Salaam. Terwijl veel singeli artiesten zich tegenwoordig aanschurken tegen de meer traditionele Tanzaniaanse hiphop, blijven zij trouw aan de compromisloze, rauwe, met punkattitude doorspekte klanken van de oersingeli en maken ze hypnotische herrie waar niemand uit de regio aan kan tippen.
https://nyegenyegetapes.bandcamp.com/album/sounds-of-sisso

NYEGE NYEGE TAPES DJ’S (ug)
Nyege Nyege Tapes is een label dat opereert vanuit Kambala, Oeganda en zich toelegt op het ontdekken, uitbrengen en produceren van outsidermuziek in hun regio en daarbuiten. Hun DJ’s leggen vandaag hun fijnste schijven op.
https://soundcloud.com/nyege-nyege-tapes
https://nyegenyegetapes.bandcamp.com/

REBEL UP SEBCAT
Mijnheer Sebcat van de gerenommeerde underground wereldmuziekreferentie Rebel Up duikt in zijn immense platenkast.
https://soundcloud.com/rebeluppa

5€<0u<7€