×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
6
dec
19:00
Extra Academy: KILIAN RUTHEMANN

Vanaf het najaar van 2018 lokt Extra Academy maandelijks een aantal gasten naar onze nederige stulp. Deze hoogst interessante mensen laten hun licht schijnen op eigen werk of dat van anderen, geven een lezing, tonen een film, starten een debat of doen iets nóg spectaculairder. Extra Academy is een alliantie tussen de Academie voor Schone kunsten, Sint Lucas School of Arts en Het Bos, gecureerd door kunstenaars Nico Dockx en Steve Van den Bosch

Kilian Ruthemann leeft en werkt in Zwitserland. Hij ontwikkelt zijn beeldend werk veelal in situ, in rechtstreeks verband tot de omgeving waarin het getoond wordt. Na afloop van de tentoonstelling verdwijnt het. Elk van zijn werken komt voort uit een drieste actie die zowel schoonheid als absurditeit belichaamt. De kern van zijn onderzoek is filosofisch, het resultaat poëtisch.

Daarnaast heeft hij met zijn project “Spinoza Lector” over een periode van 24 uur hardop voorgelezen over Spinoza’s ethiek.

Alsof dat nog niet volstaat kan u nà deze Extra Academy, samen met de gasten en de deelnemers, de benen onder de eettafel steken voor een diner van Otark

Extra Academy is gratis mits reservatie via reservaat@hetbos.be
Otark Diner is betalend en reserveert men via otarkproductions@gmail.com

→ Project: EXTRA ACADEMY
19:00
Boskeuken: Otark

Culinair avontuur met kans op authentieke pasta en huisgevroren ijsjes.
Reserveren is aan te raden via otarkproductions@gmail.com

→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
WHISPERING SONS + EL YUNQUE

WHISPERING SONS

Belgische post-punk band met Brussel als thuisbasis. Met hun rauwe, ruwe en eerlijke live performances schopten ze het in 2016 als winnaar van Humo’s Rock Rally. Na het uitbrengen van van hun eerste EP 'Endless Party' in 2015 volgden nog twee 7 inches ('Performance/Strange Identities' and 'White Noise’). Hun debuut image is net uit en dat komen ze 6 december in Het Bos voorstellen.
http://www.whisperingsons.com/

EL YUNQUE

Kids uit Hasselt die een combinatie van wonderbaarlijke improvisatie en op het randje van autistische noise rock brengen. Gekend bij liefhebbers van veel gitaarlawaai en geliefd bij iedereen die niet vies is van goede Belgische noisegeweld. 
Op 12 oktober doet El Yunque een derde worp genaamd "o hi Mark". 
El Yunque samenvatten in 1 woord: NOICE
https://sentimentalrecords.bandcamp.com/album/o-hi-mark-2

→ foto's: Wannes Cré