×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
1
nov
16:00
TOEN DE GODEN SLIEPEN (theater)

Ergens op het kantelpunt tussen licht en duister bewandelt het Fluisterhuis de tijdlijn van een bestaan. We houden halt bij de ingrijpende gebeurtenis, die een biografie voor altijd verdeelt in het ‘voor’- en ‘na’-verhaal. Wat als het (figuurlijke) licht plots uitgaat in een mensenleven? En hoe verwerkt een mens verandering?

A.d.h.v. de etappes in een verwerkingsproces vertelt ‘Toen De Goden Sliepen’ het relaas van de brute pech, de natuurlijke selectie of het allesverzengende fatum van een God in winterslaap.

I.s.m. Musica Impulscentrum voor Muziek, deSingel en Koninklijk Conservatorium Antwerpen. 

Concept: Art Educators in Residence Jolien Van De Sande, Sarah De Wit en Jasmien Van Cleuvenbergen (Vzw Het Fluisterhuis).

Spel en inspiratie: Nico De Rechter, Kathleen Boogmans, Jempie Vermeulen, Harry Geyskens, Koen Hufkens, Stefanie Van Der Borght, Patsy Smellers, Filip Meersschaut, Alexander Skopeliotis, Yves Lefèvre

Tickets via https://fluisterhuis.com/tickets

19:00
Boskeuken: Hneyyyy

Om al die Halloweenfeesten van de dag voordien in stijk te verteren serveert Hneyyyy katervoeding in de vorm van 'pumpkin potato mash met sunny side egg up (kater food) en een botersauske'.

reserveren kan via hneyyyyy@gmail.com

 
→ Project: OPEN KEUKEN