×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
30
sept
19:00
Table Dance Cantina (dinner) = fully booked

"an evening of singing, smiles, and happy bellies. We will dance and laugh and skip and hop, drool and chew and sip and burp.
We shall share festivities from the farthest East, pass giant dishes around, and chit and chatter.
Please let us introduce you to the wild and wonderful, terrifying and terrific foods of the Philippines."

UITVERKOCHT (maar er is een wachtlijst) 
tabledancecantina@gmail.com

*Pulutan~ Chicharrón / Two-Shoes Empanadas
*At the table~ Achara Pickle / Refreshing Black Fungus / Mongo Guisado / Duck Egg Adobo / Taiwan Rice
*Thank you for coming~ Coco-bingka / Karaoki
menu: €15

20:00
Oorstof/Kraak: DIRAR KALASH + DANIEL DUCHAMP + DISPOSICION ASOLEADA + MIAUX AUX MIX

Oorstof & KRAAK present

Dirar Kalash (ps)
Daniël DuchamP (be)
Disposición Asoleada (eq)

Multi-instrumentalist, multimediakunstenaar, performer en improvisator Dirar Kalash exploreert open concepten, collectieve improvisatie, open source software en transmediale benaderingen. Los doorheen genres, conventies en instrumenten spreidt hij een indrukwekkende muzikale kennis tentoon waarin hij als een steeds transformerende kameleon verdwijnt. Naast de -tig genres die hij verkende, werkte hij ook met -tig namen als o.m. John Tilbury, John Lely en Arvind Gaga. Voor deze show zal de man de oud exploreren als ware het een avant-garde instrument pur sang is.

Fotograaf, contrabassist en modulaire synthadept Daniël DuchamP freewheelt sinds lang doorheen de Belgische underground. Met elektronica en bas improviseert hij dense lappen geluid die het midden houden tussen spectrale muziek en brute noise. Werkte onlangs samen met illustere namen Timo Van Luijk en Kris Vanderstraeten.

Diep in de Brussels underground maakt Disposición Asoleada (eq) sinds 2003 het mooie weer met lo-fi halfgeimproviseerde geluidscollages en banjoraga’s die een universum oproepen waarin Andische spoken, tropische vogels en vreemdsoortige visioenen de dienst uitmaken. Debuteerde in 2017 op het immer geweldige Lexi Disques.

+ MIAUX AUX MIX