×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
19
mei
19:00
Boskeuken: LABEUR LOCALE

Labeur Local kookt in de Boskeuken 19/05 + 06/06

Verwacht je aan een rijstschotel met seasonal Smaak- en kleurbommen on the site! 

Rijstschotel mét: salsa verde - peruviaans zoete aardappel - kruidensalade - knolselder-remoulade - gepocheerd ei - olijftapenade => 12 euro

Polentina (Kruidige polenta-soep) met gepocheerd ei => 6 euro

Alle groentjes komen weer vers van t veld van de Baarbeekhoeve ♥

Reserveren via https://labeurlocal.be/botanik/

→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
GRUPPO DI PAWLOWSKI + KING DICK

Mauro Pawlowski, de man met meer incarnaties dan er vertalingen, afgeleiden en verbasteringen zijn van ’s mans naam, legt niet minder dan twee maal Het Bos in assen.

Op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei komt Mauro met zijn kornuiten van Gruppo Di Pawlowski naar de concertzaal. Die kornuiten dragen de wel-luidende namen Jeroen Stevens, Pascal Deweze, Sjoerd Bruil, Ben Younes Zahnoun en Elko Blijweert en zo weet u meteen dat het zelfs al knettert op het podium als de heren nog geen noot gespeeld hebben.

Het ‘asociaal feestorkest’ schept verwarring alom met snijdende gitaren, onregelmatig strakke bas en drums, experimentele elektronische effecten en de theatrale présence van opperhoofd Mauro als katalysator voor al die waanzin.

Het Bos is bovendien de ideale locatie om hen aan het werk te zien vermits Het Bos de reincarnatie van Scheld’apen is alwaar Gruppo di Pawlowski volgens de overlevering ooit boven het doopvont werd gehouden als voorprogramma van een Evil Superstars tributeband.

KING DICK
Antwerpse "psychedelische trashpop". Rauw, buitensporig en een beetje nonsensicaal. Achter de ruis, het piepen en de verloren gelopen instrumenten schuilen ingenieuze lo-fi popsongs, dansbaar en onafwendbaar.

Tickets: VVK 12€ / Kassa 15€