×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
7
apr
19:00
Boskeuken: TERANGA AFRICA
→ Project: OPEN KEUKEN
22:30
ABONDANÇE: Mark Ernestus' Ndagga Rythm Force + TwICE + Raphaël

Na onze memorabele eerste editie in Het Bos hebben we besloten om ook met live acts van start te gaan. Een samenwerking die niet uit kon blijven op deze fraaie plek. 
Deze editie zal een combinatie zijn van een polyritmisch drumspektakel en een feest voorzien van boogie tot house. 
Beter gekend als d a n s m u z i e k .

Mark Ernestus' Ndagga Rhythm Force Live (Berlin / Dakar)
Een band van meesterdrummers opgericht door de Berlijnse technopionier en producer Mark Ernestus, die de beste musici uit de West-Afrikaanse regio bijeenbracht. Hun trance-achtige show barst van energie en combineert tribale muziek met moderne elementen zoals keyboards en gitaren, Deze stijl heet 'Mbalax'.
De Duitse klanktovenaar en oprichter van Hard Wax voorziet de met drums doordrenkte arrangementen van zelden gehoorde diepte. Liefhebbers van Dub, Techno en Sabar muziek kunnen hier hun hart ophalen.

“It’s a speedball of rhythm and sound as only Ernestus could capture it.”

Patrick Gibin aka Twice (Blend it ! Records, IT)
De extreem getalenteerde DJ en producer Patrick Gibin aka Twice neemt het grootste deel voor zijn rekening. De man achter het onfeilbare Black Aroma project zal met zijn unieke stijl het feest in gang zetten. Twice heeft oor voor detail en brengt u van slepende soul naar strakke edits tot obscure rariteiten. Hij opereert vooral vanuit zijn eigen label Blend it! Records en is daarnaast ook resident en curator van het legendarische ROOTS Corte Radisi in Verona, Italië. Een bescheiden maar buitengewone club waar artiesten als Lee Collins, Sadar Bahar en Theo Parrish kind in huis zijn.

Raphaël (Private Joy, BE) knoopt alles aan elkaar. De reguliere Bosbezoeker is beheerser en bezitter van zowel grafische als muzikale kunsten. Hij kan je met ambient beklijven, op boogie doen bouncen of gewoon lekker house en techno knallen. You name it. Raphaël aantreffen is àltijd een plezier.

VVK Tickets: 12€