×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
2
apr
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Het ongeëvenaarde ontbijtconcept van Otark Productions. Kraakverse producten in verfijnde artisanale gerechten!
​Zondags van 9.00u tot 15.00u

→ Project: OTARK BREAKFAST CLUB
14:00
CHANGING GEARS: Angelo Vermeulen & Jeroen Van Loon (lezing)

"Angelo Vermeulen is een Belgische bioloog en kunstenaar die als enige Europeaan door de NASA werd geselecteerd en later aangesteld als bemanningscommandant van HI-SEAS (Hawaii Space Exploration Analog and Simulation), een vier maanden durende nagebootste reis naar de planeet Mars. Hij bouwt installaties die computers met planten verbindt en werkt aan zelfvoorzienende ruimteschepen. Een lezing over samenleven, kunst, wetenschap en nieuwe technologieën."

www.angelovermeulen.net -

"Jeroen van Loon is een Nederlandse kunstenaar die de digitale cultuur onderzoekt en documenteert via brieven en installaties bouwt die het internet zichtbaar maken. In 2016 verkocht hij als eerste mens zijn volledige digitale DNA."

www.jeroenvanloon.com -

"Beide sprekers bevinden zich in het snel veranderende veld tussen kunst en technologie. Hun werk en onderzoek focust zich, in tegenstelling tot de directe en alledaagse impact, op de structurele gevolgen en mogelijkheden van technologie. In tijden van snelle anticipatie en euforische innovatie onderzoeken de kunstenaars de innvloed van technologie op menselijk en potentieel buitenaards leven, het klimaat en op cultuur."

Tickets: 5€ / verkrijgbaar via  →  www.deimagerie.be

→ Project: Changing Gears