×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
9
maa
19:00
Boskeuken: BEI + Klein Label Night met Dohi Moon, Björn Erlach & Christophe Albertijn

KLEIN nodigt de Berlijnse Componisten Björn Erlach en Dohi Moon uit om hun klankinstallaties op te bouwen in de Exporuimte van het Bos. Christophe Albertijn brengt een geheimzinnige solo act. Joachim Badenhorst brengt zijn klarinetten mee, en BEI neemt de keuken over:

Dohi Moon (de) + Joachim Badenhorst perform Dohi Moon
https://www.youtube.com/watch?v=XrySN9UBP-A

Christophe Albertijn Solo
http://christophealbertijn.weebly.com/

Björn Erlach (de)
klank installaties en algorhythms
https://vimeo.com/31045290

→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
18+ / PICTUREPLANE / OKLOU / Y1640

18+ (vs)
"Justin Swinburne and Samia Mirza vormen samen 18+, een alternatief r&b-slash-popduo dat al enkele jaren faam maakt met sensuele, expressieve en grensverleggende muziek. 18+ was bij aanvang een product van het internet: gehuld in anonimiteit bouwden ze een fanbase uit via drie mixtapes en opmerkelijke videoclips. Sinds hun debuut ‘Trust’ is de caption van het LA-based duo breder geworden. 2016-album ‘Collect’ exploreert verder de dualiteit van de online- en de offlinewereld en zet de culturele waarde van 18+ zowel muzikaal als thematisch nog eens extra in de verf. "

→ https://www.facebook.com/18plus18plus/

OKLOU (fr)
"Naast onder meer Lauren Auder, Malibu en Detente een van de belangrijkste figuren binnen een extreem interessante garde Franse producers die op de rand van doorbraak staan. Terwijl we wachten op een opvolger voor ‘AVRIL’, haar ep uit 2014, dropte de Française enkele songs die haar eindeloos potentieel blootleggen. Nummers als ‘22’, ‘Silicum’ en ‘Haku’ balanceren tussen deconstructieve postclubmuziek en buitenaards mooie popstructuren. Met haar muziek ontwerpt Oklou tegelijk een dromerig en reëel tussenstation, een plek die live nog net iets magischer wordt. "

→ https://www.facebook.com/oklou93/

PICTUREPLANE (vs)
"Ten opzichte van de andere artiesten die op deze avond aantreden is Pictureplane al een oudgediende. Hij werd bekend door zijn extatische electronica te benaderen vanuit (cyber)punk aesthetics, niet verwonderlijk werd de Amerikaan daardoor vergeleken met bands als HEALTH en Crystal Castles. Op ‘Technomancer’ uit 2015 bleef de energie en het aandeel van dystopische thema’s even hoog, toch heeft Travis Egedy geen schrik om zijn rave terug te schakelen en meer te werken vanuit pop-geïnspireerde motieven. "

→ https://www.facebook.com/Pictureplane-137977589598312/

Y1640 (vk/fr)
"Een project van Sega Bodega en Coucou Chloe. Eerstgenoemde is een Schotse producer born & raised in Glasgow die afgelopen jaar een ep uitbracht via Activa Benz terwijl de laatste een aanstormend Frans talent based in Londen is met een recente ep op het Berlijnse Creamcake (bekend van o.a. SKY H1) onder de arm. Met twee songs op de teller is het vooral uitkijken naar wat 2017 in het vooruitzicht heeft voor het duo. ‘Tension’ (een collab met het extreem vooruitstrevende duo WWWINGS) en ‘Spit intent’ geven ons al een duidelijke indicatie van welke kant het project opgaat: onbevreesde clubmuziek die hypnotiserend de luisteraar begeestert en intrigeert. "

→ https://www.facebook.com/Y1640/

Tickets: VVK 17€ / Kassa 20€