×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
2
dec
13:00
ABONDANCE (platenmarkt + concerten)

Een spontaan feest zonder kapsones, waar het publiek zich ongedwongen laat meeslepen door de muziek. Vandaag halen ze alles uit de kast en dat doen ze met een platenverkoop ’s middags, gecombineerd met wereldse Boskeuken.
 
Wanneer de avond valt steken we van wal met een concert gevolgd door het betere draaimeesterschap.

Platenmarkt (tot 18u) = gratis in de Bosbar

19:00
Boskeuken: TERANGA AFRICA

MENU:
Vegetarische Thieboudienne met Teranga rijst - € 6

Thieboudienne is een typisch gerecht uit Senegal dat normaal bereid wordt met vis, maar in de plaats daarvan knallen we er extra groenten bij.

Welke groenten vraagt u?
Uien, look, wortels, witte kool, pompoen, manioc, aubergine en pepers zullen zeker aanwezig zijn.
U toch ook?

reserveren kan via: abels.gregory@gmail.com

→ Project: OPEN KEUKEN
21:00
ABONDANCE (concert + afterparty) met KOLONEL DJAFAAR & SKYMARK

KOLONEL DJAFAAR (Be, Live)
Met een vaste opstelling van 9 artiesten, speelt deze groep zowel kleine als grote zalen platter dan uw luchtmatras. Kolonel Djafaar brengt een zwoele mix tussen percussie, koperblazers en aantrekkelijke melodieën die de dansbenen gunstig gezind zijn. Verwacht je aan een strakke set die barst van sfeer en catchy grooves met hun eigen touch aan het begrip afrobeat en ethiojazz.

SKYMARK (Es, Dj)
Marc Friedli alias Skymark is een collector, producer, DJ en toetsenist die op zoek gaat naar een diepere connectie met zijn publiek. Met buitengewone toewijding verzamelt hij sinds ’95 muziek die je niet onberoerd laat. Skymark’s verzameling behelst voornamelijk Soul, Gospel, Jazz, Disco en Braziliaanse muziek. Van obscure cuts tot wijdverspreide classics. Hij beloofde plechtig niet minder dan 4 uur te draaien.
 
Tickets aan de deur: €10