×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
2
jun
19:00
Boskeuken: OTARK

Culinair avontuur met kans op authentieke pasta en huisgevroren ijsjes.
Reserveren is aan te raden via otarkproductions@gmail.com

Van 19.00u tot 21.00u

→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
STRANGELOVE

A Queer Festival
2,3 en 4 Juni in Het Bos.

meer info op www.strangelovefestival.be

20:00
Brecht VandenBroucke (expo)

"Beeldend kunstenaar Brecht Vandenbroucke maakt vooral handgeschilderde tekeningen, een mix tussen strip en illustratie, met referenties naar de popcultuur. Deze complexe, zeer gedetailleerde schilderijen tonen zowel apocalyptische scenes als het alledaagse leven. Zijn werk is kleurrijk, fel, heel herkenbaar en speelt met codes en grenzen, waardoor het tegelijkertijd humoristisch en maatschappijkritisch wordt. Vandenbroucke’s illustraties verschijnen regelmatig in nationale en internationale kranten en magazines, zoals the New York Times, Wired, Tetu, De Morgen en Knack."

brechtvandenbroucke.blogspot.com

20:00
Andrew has his Period (expo)

"Negen maanden groeien, negen maanden transformeren. 'Andrew has his period' is een artistiek onderzoek naar de kracht van het alledaagse in normatieve genderpresentatie. Abigail wordt Andrew wordt A. Een kwetsbaar document dat een antwoord zoekt op de vragen wat gender bepaalt, in hoeverre gender kan opgevoerd worden en welk effect dit heeft op de buitenwereld. Inkijk via cross-media op een negen maanden durende performance en drie genderidentiteiten. Binders, proteïneshakes en mindfucks. I am becoming my brother's brother, my sister's brother, I am becoming my own twin, a brother to myself. I am becoming my mother's son and my father's son."
 
abigailliparoto.com

20:45
KOO x NATCHE (music+visuals)

"Het internationale duo KOO neemt je met hun soundwaves mee in een visionquest van jewelste. De bijbehorende beelden die NATCHE produceert versterken het gevoel dat dit wel eens de trip van je leven zou kunnen zijn."

Soundcloud KOO
Vimeo NATCHE

21:00
Open Curtain Queer Cabaret

"Queer nation rises! Het Open Curtain Queer Cabaret maakt plaats voor uw podiumbehoefte. Omdat we geloven in het experiment, de stuwende kracht van de valse noot, het broednest van de zwarte zwaan en het ontwapenende van de naakte mens, helegans alleen of met z'n velen voor de microfoon."

// Hier inschrijven voor je eigen 5 minutes of fame

22:00
ORIENTED (film)

"Oriented toont het dagelijkse leven van drie Palestijnse twintigers die in Tel Aviv wonen. Een intieme kijk op de strijd en de overwinningen van een groep vrienden die op zoek gaan naar hun seksuele identiteit aan de vooravond van het conflict in Gaza in 2014. Khader woont samen met zijn Joodse vriend, Naem plant zijn coming-out voor zijn conservatieve familie en Fadi probeert een balans te vinden tussen zijn Palestijns nationalistisme en zijn aantrekkingskracht voor Joodse mannen. Het is een bij vlagen humoristisch en ontroerend portret van een belangrijk issue en geeft een eigen visie op het conflict tussen Israël en Palestina."

orientedfilm.com