×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
20
sept
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB - AFGELAST!!!

Ontbijt in Het Bos. Van 9.00u tot 16.00u
Afgelast wegens een verwonde keukenprinses. 


 

 

→ Project: OTARK BREAKFAST CLUB
12:00
EILANDFESTIVAL

WATER (kindervoorstelling)
"Esmé Bos & Bart Voet brengen verhalen en liedjes over een meisje aan zee, een vis op het droge, een jongen die bang is van water, een meer dat meer is dan een meer, over waterpret, wonderwater, waterglaasjes en een slissende sirene."
▻ voorstellingen (50min) om 12u én om 14u30

KLEINE RODE EVA
"Kleine Rode Eva is een familievoorstelling over de verdwijning van een meisje, een voorstelling écht voor kinderen en ook écht voor volwassenen. Volwassenen krijgen via koptelefoons een wat pikantere beleving dan de kinderen. Voor hen neemt de voorstelling het prozagedicht ‘Kleine Eva uit de Kromme Bijlstraat’ van Louis Paul Boon als uitgangspunt, voor de kinderen wordt het verhaal verteld aan de hand van Roodkapje. "
▻ voorstellingen (45min) om 13u én om 17u

DEBUTANTEN
"Net als tijdens de vorige twee edities, worden enkel beloftevolle debutanten aan de tand gevoeld. Frederik Willem Daem debuteert met Zelfs de vogels vallen, een verhalenbundel waarin hij de lezer niet alleen naar alle uithoeken van de wereld leidt, maar hem vooral dicht bij zijn personages brengt. We komen nog één wonder te kort, het debuut van Rebekka de Wit is dan eindelijk verschenen. Een geestig en droevig coming-of-age-verhaal van een meisje dat herinneringen het hoofd moet bieden en naar verbondenheid verlangt. Write Now! 2013–winnares Lize Spit staat op het punt om te publiceren bij de nieuwe uitgeverij Das Magazin. De titel van haar debuut is voorlopig nog geheim, maar wie weet onthult ze die wel in het gesprek met presentatrice Maud Vanhauwaert."
▻ van 15u-15u45

www.eilandfestival.be

20:00
KEVIN MORBY+ TIN FINGERS

KEVIN MORBY (vs)
"
Kevin Robert Morby is best known as the former bassist of Woods, and the songwriter and guitarist of The Babies. He released his debut solo album 'Harlem River' in 2013, and his second album 'Still Life' in 2014."

https://www.facebook.com/kevinrobertmorby

+ TIN FINGERS
▻ https://www.facebook.com/tinfingersband