×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
5
apr
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Ontbijt in Het Bos.
Van 9.00u tot 16.00u

12:00
Closet Of Records: PIOTR KUREK (live)

Elke Zondag van 12-16u!

PIOTR KUREK uit Warschau, Polen. Muzikant, componist en een verwoed verzamelaar van instrumenten en oud studiomateriaal. Hij creëert fascinerende, poëtische en af en toe surrealistische elektro-akoestische composities.

▻ https://soundcloud.com/piotr-kurek

concert omstreeks 15u / inkom: Gratis

20:00
THOU + MOLOCH + NERVOUS MOTHERS

THOU (vs)
Uit Louisana afkomstige doom/sludgeband die al sinds 2007 aan de weg timmert. Website Discogs tekent 39 releases op, waaronder de begin dit jaar verschenen samenwerking met die andere interessante band in het genre, The Body. Live durft Thou de set wel eens op te leuken met de occasionele cover. Nirvana, Soundgarden maar ook Vic Chesnutt passeerden al de revue en als we op hun website mogen afgaan staat ditmaal Prayer to God van Shellac op het menu.

▻ http://noladiy.org/thou.html

 MOLOCH (vk)
Net als Thou kan ook het Engelse Moloch in het doom/sludgehokje worden thuisgebracht zij het dan net iets vuiler en misantropischer. “Like a surgical strike that uses amps instead of missiles” lezen we ergens, meer concreet kan er gewezen worden op raakvlakken met bands als Eyehategod en Dystopia.

 ▻ http://moloch.bandcamp.com

 NERVOUS MOTHERS
Powerviolence/grind, ontstaan uit de assen van het ter ziele gegane Millions of Them. Een van de beter bewaarde geheimen van de vaderlandse punk/hardcore. 
 ▻ http://nervousmothers.bandcamp.com